Еснаф
Неделен избор Само за членови
 На почеток  Импресум   Форуми   Контакт   Преземи   Пронајди 

Што е Еснаф?
Мисија / Визија
Членови на Бордот
Еснаф Тим
Урбани легенди
Интервју
Сторија
Дневен е-Еснаф
Хрономер
Клик
е-Едукатор

Што е Еснаф?

Еснаф - мултимедијален магазин за бизнис, култура и едукација. За чесните луѓе - еснафи. Еснаф обврзува: на чесен однос, меѓусебна доверба, соработка. Затоа што во ова наше време чесноста се наметнува како главен, основен принцип на работењето и дејствувањето на секој човек, како modus vivendi, дури и како единствен принцип на водење на секој, од најмал до најголем, бизнис.

Прочитај повеќе >>

Дневен е-Еснаф
Електронски дневен весник, го добивате на вашиот e-mail.
Клик Магазин
Забавен е-магазин кој се дистрибуира преку Интернет.
Хрономер
Избор на вести и информации за настани во Македонија и во светот.
OnLine канцеларија

За една компанија која што во своето секојдневно работење го има имплементирано проектниот систем на работа важно е да членовите на проектниот тим комуницираат брзо и навремено.

Продолжува >>
Дневна мудрост
 
"Господ го создаде мажот, а потоа помисли: "Би можел да направам и нешто подобро", па ја создаде жената."

Викторија Принсипал

OnLine маркетинг

OnLine маркетинг е маркетинг преку интернет. Тоа е вид на e-маркетинг, како вид на e-commerce. На почетокот од појавата на оваа алатка, се јавува голема непознанија – конфузија на експерименти, бета верзии на веб страни и други on-line алатки. Оттаму, оние кои го работеле овој вид на маркетинг го сметале за непознат и премногу непредвидлив простор.

Продолжува >>
Avizo Multimedia Center

Еснаф Форуми?

Форуми - Повелете и вклучете се во дискусиите на поставените теми. Поставете тема, коментар – изнесете го Вашето мислење. Активно вклучете се во дискусија со нашите Колумнисти. Коментирајте ја секоја објавена колумна во Дневен е-Еснаф на Еснаф Форуми-те. Регистрирајте се за активен член.

Прочитај повеќе >>

SMS ЗЛО оглас

"Разговарам со фотељата, го шармирам телевизорот и доручкувам со тостерот. Те молам јави се додека не сум започнал озбилна врска со правосмукалката!"

Прочитај повеќе >>

Со SMS до е-магазин

Купи е-магазин со SMS. „Кликер Маг“ е забавен е-магазин кој се дистрибуира преку Интернет. Испрати SMS порака на бројот 075.141358 или на 070.141316 со текст: Kliker Mag, moje-mail@domejn.xxx и добиј го најновиот број на „Кликер Маг“.

Прочитај повеќе >>

ЗЛО во Клик!

Испратете Забавен Личен Оглас (до 25 збора) на SMS телефонскиот број: 070.145116 или на 075.141357. Најинтертесните ќе бидат објавени секоја сабота во „Клик“ а за најдобрите од нив следуваат награди.
(цена на пораката 5 денари + ДДВ)
Прочитај повеќе >>


  Пријавете се за да ги добивате нашите е-весници.

Клик
Хрономер
Дневен е-Еснаф
 

Хостирање на ваши веб страници веќе од 245 денари!
   
е-Едукатор

Претплатете се на е-Едукатор, за само 50 ден. — најдобра понуда од нас за вас.
Испратете SMS порака со вашата email адреса на бројот: 075.141359 и ќе го добиете најновиот број на е-Едукатор.
(Цена на повикот 50 денари + ДДВ.)
 
 За Еснаф   Поддршка   Рекламирајте се кај нас   Индекс на Фирми   Пронајди 
Корисни Линкови:    Магма Системи    Мултимедијален центар АВИЗО    Yahoo!    Google    Македонска Берза
Пријави се за Бесплатен Дневен Весник
Avizo MC Global 
Еснаф е проект на Мултимедијалниот центар „Авизо МЦ“,
© 2006, Сите права се задржани.

Дали имате коментар за оваа веб страница? Кажете ни што мислите.
www.avizo-mc.com